3rd Digital Health Society Summit

El Summit serà l'oportunitat de mostrar iniciatives regionals pioneres sobre dades de salut i intercanvi de dades, així com discutir estratègies per accelerar les inversions en solucions basades en dades llestes per al mercat.

Comparteix
Comparteix
23/11/2021 - 24/11/2021

A Europa 2021, les dades de salut no han estat mai tan rellevants, ja que els ciutadans comproven els números R i una gran varietat d’indicadors de pandèmia i de salut pública. La Comissió Europea s’ha mantingut ocupada amb consultes i propostes legislatives sobre l’Espai Europeu de Dades Sanitàries, AI, Data Governance i l’Acció Conjunta TEHDAS ha començat la seva feina.

El Summit es centrarà en els criteris d’acceptació i els requisits previs per a la confiança de la societat en l’ús de dades de salut i els models de governança més innovadors per l’intercanvi de dades controlats pels ciutadans.

Finalment, el Summit serà l’oportunitat de mostrar iniciatives regionals pioneres sobre dades de salut i intercanvi de dades i debatre estratègies per accelerar les inversions en solucions basades en dades a punt per al mercat.

Així, per a la 3a edició anual del DHS, el tema és “Dades de salut per a la societat”.

Més informació: 3rd Digital Health Society Summit

Propers events