XX Fòrum de Seguretat i Protecció de Dades de Salut

Comparteix
Comparteix
15/02/2023 - 16/02/2023

LaSocietat Espanyola d’Informàtica de la Salut (SEIS) va establir el Fòrum de Seguretat i Protecció de Dades de Salut per generar un lloc de trobada per a tots els professionals del sector sanitari (metges, personal d’infermeria, farmacèutics, investigadors, advocats, professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), gestors, directius, universitaris, etc.), les autoritats en matèria de protecció de dades i ciberseguretat així com els principals líders del sector tecnològic a fi de compartir experiències i coneixement per tal de promoure una utilització segura de les TIC que contribueixi a una atenció sanitària de qualitat, eficient i especialment respectuosa amb els drets dels ciutadans.

L’eina més important de què disposa el Fòrum de Seguretat i Protecció de Dades de Salut per complir aquest objectiu és la seva reunió anual, que el 2023 arribarà ja a la seva XX edició i que se celebrarà els dies 15 i 16 de febrer a l’Hospital Universitari Son Espases a Palma – Mallorca.

L’esdeveniment es podrà seguir en remot o presencial. Cal especificar la modalitat d’assistència en la reserva de l’entrada.

Inscripció Presencial

Inscripció Assistència Virtual