Segueix en directe la presentació de la consulta oberta al mercat del repte de retinopatia diabètica

Comparteix
Comparteix
2 GENER 2023

El 9 de gener del 2023 es publicaran i presentaran a Barcelona els detalls de les bases que regiran el desenvolupament de la consulta al mercat per copsar la disponibilitat en el mercat, o les possibilitats que aquest pugui desenvolupar, de solucions basades en Intel·ligència Artificial de suport al procés de la Retinopatia Diabètica, integrades i interoperables en l’àmbit de l’atenció primària del Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública de Catalunya (SISCAT).

L’esdeveniment es podrà seguir en directe a partir de les 12h del migdia a través d’aquest enllaç:

 

Agenda de la sessió:

12:00h Obertura a càrrec del CatSalut

12:15h Necessitats assistencials en el procés d’atenció a la Retinopatia Diabètica, a càrrec del Dr. Josep Maria Caminal, Cap del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital de Bellvitge

12:30h Procés de la Consulta Preliminar al Mercat, a càrrec de Ramon Maspons, Director Estratègic de la Comissió Departamental d’Innovació i Transformació.

13:00h Plantejament tècnic de la millora del procés d’atenció a la Retinopatia Diabètica, a càrrec de Ramon Roman, Director del Programa PADRIS (Programa Públic d’Analítica de Dades per la Recerca i la Innovació en Salut) de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya.

13:15h Torn obert de preguntes

 

Per seguir l’acte de forma presencial, cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

La consulta i el repte s’emmarquen en el Programa de Salut/IA, amb el suport del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.