L’objectiu de la consulta és conèixer la disponibilitat actual, o potencial, de solucions existents al mercat i recollir informació per definir el futur procediment de licitació, garantint la participació del màxim nombre d’entitats interessades.
En concret, la consulta està oberta a solucions digitals comercialitzades per a la millora de l’adherència terapèutica. Això inclou assistents digitals i eines d’analítica avançada per a l’estimació, caracterització del risc i predicció de la no adherència. També solucions digitals que apoderin els pacients en el control de la seva salut i optimitzin la gestió de la medicació i finalment, solucions comercials que permetin predir el risc d’esdeveniments clínics d’interès relacionats amb l’optimització de la medicació.
L’objecte de la consulta preliminar és identificar solucions d’IA disponibles o potencials que millorin l’adherència als tractaments farmacològics, així com recollir informació per definir el futur procediment de licitació.
Les empreses interessades tenen fins al 31 de març per emplenar el qüestionari.
Com participar-hi?
Des de dilluns 17 i fins al 31 de març de 2025 (ambdós inclosos), les entitats interessades en participar-hi han d’emplenar aquest qüestionari en línia que permetrà valorar la disponibilitat de solucions per fer front a les necessitats plantejades, així com la seva maduresa i viabilitat per ser adoptades.
Les empreses que hagin respost el qüestionari podran sol·licitar una reunió virtual opcional de 30 minuts els dies 2, 3 i 4 d’abril per exposar la seva proposta davant l’equip del projecte (AQuAS, Fundació TIC Salut Social, Consorci de Salut i Social de Catalunya i Servei Català de la Salut). El mateix qüestionari permet indicar la preferència horària per a la reunió.
Tota la informació està disponible a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya (PSCP).
Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres al correu: contractes.aquas@gencat.cat, indicant a l’assumpte “Repte IA adherència als tractaments farmacològics”.