AI & BIG DATA CONGRESS

El CIDAI organitza la 7a edició del congrés de referència sobre Intel·ligència Artificial i Big Data, els pròxims dies 14 i 15 de setembre

Comparteix
Comparteix
30 AGOST 2021

Els dies 14 i 15 de setembre del 2021, se celebrarà a l’Auditori AXA de Barcelona, la 7a edició del congrés de referència sobre Intel·ligència Artificial i Big Data, organitzat pel Centre of Innovation for Data Tech and Artificial Intelligence (CIDAI). El congrés es podrà seguir en format presencial i en línia.
L’esdeveniment estudiarà la implementació de la Intel·ligència Artificial per part de les empreses i el seu impacte econòmic en el mercat europeu, a més de presentar  solucions tecnològiques avançades i casos rellevants executats a Catalunya.

La ponencia inaugural anirà a càrrec d’una de les dones més influents del sector tecnològic, Anna N. Schlegel, vicepresidenta de NetApp. Ella abordarà les últimes tendències en intel·ligència artificial, emergents a tot el món. A banda, també es podrán seguir les ponències de Maria Teresa Sánchez, d’Everis; Xavier Escales de AlwaysPeopleFirst; Karina Gibert, de UPC-IDEAI i Michael Donaldson, el Comissionat de Tecnologia de l’Ajuntament de Barcelona. Finalment, la jornada clourà amb dues sessions dedicades al sector de la salut i la indústria 4.0.

Punt de trobada El congrés serà de nou el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que volen o estan duent a terme projectes en l’àmbit Big Data & AI. Un espai per explicar què s’està fent a Barcelona i Catalunya i a la resta del món.