El Programa Salut/ IA present al MWC 2022

El Programa Salut/ IA comptarà amb un espai d'exposició a l'estand de la Fundació TIC Salut Social, ubicat al pavelló Digital Catalonia

Comparteix
Comparteix
28 GENER 2022

La ciutat de Barcelona acollirà una nova edició del Mobile World Congress entre els dies 28 de febrer i 3 de març de 2022 i el Programa Salut/ IA comptarà amb un espai d’exposició a l’estand de la Fundació TIC Salut Social, ubicat al pavelló Digital Catalonia.

Les persones assistents que s’apropin a l’estand de podran consultar l’estat de l’art sobre el Programa Salut/ IA i alguns dels serveis previstos per desplegar en el marc del Sistema de Salut de Catalunya. Aquesta temàtica, prevista inicialment pel primer i tercer dia del congrés, es combinarà amb serveis i productes impulsats des de l’Oficina del Delegat de Protecció de Dades de Salut on es podran realitzar, entre altres qüestions, demostracions sobre la nova Plataforma d’Avaluació d’Impacte en Protecció de Dades per a projectes de recerca i salut. Tot el material i contingut relacionat amb el compliment normatiu del RGPD aplicat a salut estarà disponible durant el segon i quart dia del congrés.

Si esteu interessades en visitar el nostre estand o reunir-vos amb persones dels nostres equips podeu posar-vos en contacte a través de la bústia de correu o descarregant-vos l’app MWC22 per concertar dia i hora.

Durant els quatre dies de congrés, les persones assistents podran assistir a diferents ponències relacionades amb tecnologia innovadora. A continuació en destaquem una mostra sobre Intel·ligència Artificial:

  • 28 de febrer a les 16h: Building trustworthy AI
  • 1 de març a les 16:15 (4YFN): How AI is shaping our world
  • 2 de març a les 11:30: In AI we trust?
  • 3 de març a les 12:00: Why AI and robots will define new Health?